VK Moranar - Brodospas
Pretraživač vijesti
Iz foto galerije
Brojač posjeta
Broj posjeta danas: 14
Broj posjeta jučer: 18
Dnevni prosjek: 98
Sveukupno posjeta: 314973
Sponzori
Anketa
Vaše mišljenje o regionalnoj vaterpolo lizi??
Smiješna liga, apsolutno sam protiv iz više razloga 409
Apsolutno sam za jer liga nudi napredak mladim igračima i HR klubovima 383
Ja bi je ukinio, nena nikakvog smisla 94
Mislim da mora opstati. Liga je u spotrtskom smislu fantastična! 67
Ukidanje, HR vaterpolo i klubovi propadaju 53

Ukupan broj glasova:
1006

 
POPIS SVIH ANKETA:
1 | 2 | 3 |  >
TRENINZI - UTAKMICE

Obavještavamo sve naše članove da od sutra, petak 13.03.2020. obustavljamo treninge i utakmice svih mlađih kategorija.

U interesu svih, pratit ćemo i dalje situaciju vezanu za "Corona virus", te vas o promijenama obavijestiti.

Share/Bookmark
PORAZI NADA NA TURNIRU U DUBROVNIKU

3. TURNIR NADA U DUBROVNIKU

6. Kolo

JUG - MORNAR       12:4

Sastav: Niko Mamić, Ivan Marović Đovani 1, Karlo Belić Bijelić, Ante Perić, Toni Lončar Kugla 1, Toni Mamić Maminjo, Franko Banovac 1, Niko Kaštelančić 1, Luka Penjak, Vice Bućan, Nardo Dragaš, Roko Blažević, Ivan Radak, Bepo Uljević.

Trener: Marijan Smoje

Nema uljepšavanja. Nismo dobri i igrali smo jako loše. 8:0 nakon druge četvrtine, 10:1 nakon treće sve govori. Igrali smo kao muhe bez glave, dekoncetrirani, kao da smo pali sa Marsa. Nećemo se opravdavati sa tim da nismo bili kompletni ili da smo slabije trenirali zbog bolesti. treba reći da je Jug puno kvalitetniji, a mi moramo uložiti puno više truda da bi napredovali do razine da se barem možemo približiti tome da pariramo jačim ekipama i da rezultat na kraju bude malo pristojniji.

 

7. Kolo

MORNAR - ZADAR     11:6

Sastav: Niko Mamić 1, Đovani Marovic 1, Karlo Bijelić 1, Ante Perić, Toni Kugla, Toni Maminjo 2, Franko Banovac, Niko iz Kaštela, Luka Penjak, Vice Bućan, Nardo Dragaš 1, Roko Blažević, Ivan Radak, Bepo Uljević

Trener: Marijan Smoje

Puno bolje odigrana utakmica nego protiv Juga. Nismo ponavljali iste greške. U rezultatskom egalu smo bili sve do zadnje četvrtine. Igrali smo slobodnije i opuštenije.

Općento, ovaj izlet u Dubrovnik nam je pokazao gdje smo trenutno po kvaliteti u odnosu na najbolje ekipe u državi. Potvrdilo je i meni kao treneru na koje igrače nažalost ne mogu računati kad se bude išlo isključivo na rezultat. Svi su igrali podjednako i imali priliku pokazati što znaju i mogu. Što se tiće ukupnog ponašanja i zalaganja na utakmicama i cijelom izletu, mogu biti izuzetno zadovoljan, što je meni kao treneru u ovom trenutku i najvažnije. Bio je to lijep izlet. Djeca su prvi put bila na bazenu u Dubroviku. Šteta što vrijeme nije bilo ljepše i što se organizator turnira nije potrudio malo bolje organizirati i omogućiti besplatan izlet žičarom na Srđ. Mi smo slobodno vrijeme organizirali tako što smo otišli u kino.

Share/Bookmark
Peto mjesto na PH za mlađe juniore

Prvenstvo hrvatske za mlađe juniore

Od 27.02 do 01.03.2020 održalo se PH za mlađe juniore u Splitu na kojem smo zauzeli solidno peto mjesto pogotovo što smo zbog bolesti bili oslabljeni, neigranjem Jakova Šesnića. Ponašanje i zalaganje svih igrača na turniru je bilo odlično, dok za igru smatram da može i mora biti još bolja. Vrijedno je istaknuti i da smo imali najboljeg strijelca prvenstva, Luku Omrčena sa postignutih 21 gol.

Izvještaji sa utakmica:

1.kolo

KPK-Mornar 11:11

Sastav: Gabrić, Crnac 1, Gotovac, Kovačević, Omrčen 5, Strmotić, Majić, Blagajić, Mladinov, Sinovčić, Juranović 3, Budiša 2, Senzuk, Jurić.

2.kolo

Primorje-Mornar 8:7

Sastav: Gabrić, Crnac 1, Gotovac, Kovačević, Omrčen 3, Strmotić, Majić, Blagajić, Mladinov, Sinovčić, Juranović, Budiša 3, Senzuk, Jurić.

3.kolo

Mornar-Jug 8:18

Sastav: Gabrić, Crnac, Gotovac, Kovačević, Omrčen 4, Strmotić, Majić 3, Blagajić, Mladinov 1, Sinovčić, Juranović, Budiša, Senzuk, Jurić

Četvrtfinale:

Pošk-Mornar 9:4

Sastav: Gabrić, Crnac, Gotovac, Kovačević, Omrčen 1, Strmotić, Majić, Blagajić, Mladinov 2, Sinovčić, Juranović 1, Budiša, Senzuk, Jurić.

Plasman od 5.do 8. mjesta:

Mornar-Zadar 15:13

Sastav: Gabrić, Crnac 3, Gotovac, Kovačević 1,Omrčen 5, Strmotić, Majić 2, Blagajić 1, Mladinov 1, Sinovčić, Juranović, Budiša 2, Senzuk, Jurić.

Utakmica za 5.mjesto.

Mornar-Mladost 12:10

Sastav: Gabrić, Crnac 1, Gotovac, Kovačević, Omrčen 3, Strmotić, Majić 1, Blagajić, Mladinov 3, Sinovčić, Juranović, Budiša 4, Senzuk, Jurić.

Sada slijedi odmor do četvrtka, kada nastavljamo s normalnim ritmom treninga.

Share/Bookmark
LIVE-STREAM
Utakmica RVL A1 lige između VK"Mornar" i VK"Partizan" koja se odigrava u Splitu na bazenu "Poljud" u subotu 22.02.2020. s početkom u 19,30 sati, biti će dostupna za gledanje svim ljubiteljima vaterpola na YouTube kanalu Waterpolo Live
 
UCBzIXKYRDdNuhUbU8yRJ72w.
Share/Bookmark
Za kraj pobjeda mlađih juniora

Kvalifikacije za PH

10. kolo

Zadar-Mornar 5:15

(1-0;0-6;1-5;3-4)

Sastav:Senczuk, Crnac, Gotovac, Šesnić 4, Omrčen 3, Strmotić 2, Majić 1, Blagajić 2, Kovačević 1, Jurić, Juranović 1, Budiša 1, Penava.

Trener: Marijo Oreb

Dobra igra i vrijedna pobjeda na kraju kvalifikacija za PH. Osiguran je nastup na PH koje će se odigrat u Splitu od 27.02.-01.03. Da bi odigrali kvalitetan turnir morat ćemo još podignit razinu igre i koncentracije. Nadam se da neće biti ozljeđenih i bolesnih i da ćemo završni turnir odigrat u kompletnom sastavu.

Share/Bookmark
Raspored treninga

Škola vaterpola

pon - uto - sri - čet - pet 09:30

Nade

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 17:45
subota po dogovoru

Mlađi kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Kadeti

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 18:45

Mlađi juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Juniori

pon - uto - sri - čet - pet 09:15 i 20:00

Treneri V.K. Mornar-BS
  Joško Kreković
  Marin Kliškinjić
  Zdeslav Vrdoljak
  Hrvoje Bobanović
  Danijel Burić
  Damir Radić
  Ozren Mihaljević
  Zvonimir Ivanko
Brodospas